Wij geloven in behandelingen op maat en werken aan een direct meetbaar resultaat.

Skintech

Skintech

Aan de oevers van het meer van Geneve richtten 2 broers in 2003 de Briceline Cosmetics Laboratoria op. Een samenwerking die voortkwam uit een ongenoegen dat de huidverzorgingsmarkt voor mannen niets bood wat aan hun verwachtingen voldeed.

De broers besloten een productlijn op de markt te brengen met als missie; mannen producten te bieden die serieus en effectief zijn, met een speels karakter en met een positie tussen modern en elegantie. Speciaal ontwikkeld voor mannen, door mannen. Daar waar de onbedorven natuur haar krachten bundelt met de zuiverheid van lucht en water om een oord te scheppen van onvoorstelbare schoonheid, werkten zij hard aan de ontwikkeling van hun droom; eind 2003 zag SKINTECH het levenslicht.

Inmiddels wordt Skintech naar vele landen geëxporteerd en wordt de lijn met veel enthousiasme ontvangen. Sinds september 2008 is Skintech ook in Nederland verkrijgbaar.


Futuresse

Futuresse

Traditie van het Verre Oosten,
Onderzoek in het Westen,
Voor een tijdloze schoonheid.

Exclusieve en vooruitstrevende cosmetica. Een toekomst met behandelingen, die zorgen voor de ziel. En de huid doen herleven. Cocooning, in de watte leggen,verwennen. Een ritueel dat terug gaat naar de meest elementaire behoeften, aan tederheid en liefdevolle zorg, kennende van de geboorte. Emotioneel ontwerp en luxe. En te midden van dit alles; 'de Lotus Futuresse'...

Ontwikkeld in Baden-Baden (Biodroga Cosmetics), waardoor topkwaliteit wordt gegarandeerd. De zorgzame krachten uit de natuur gecombineerd, met de meest vooruitstrevende bevindingen van de cosmetiek.Strak Contourclinic | Buitenvoort 20 | 5706 GA Helmond | telefoon +31(0)492 43 23 23 | mail info@strakclinic.nl