Wij geloven in behandelingen op maat en werken aan een direct meetbaar resultaat!

SmiLite, hét tandbleeksysteem

Get Adobe Flash player Get flash to see this player


Door het nuttigen van koffie, thee, rode wijn, sigaretten e.d. kunnen uw tanden in de loop van de jaren verkleuren. Dit natuurlijke proces kunt u vanaf nu corrigeren met de SmiLite. De verkleuringen verschillen per persoon, waarbij leeftijd ook een belangrijke rol speelt.

Voor een 'parelwitte' lach is het bleken van tanden steeds populairder geworden. Strak Contour Clinic introduceert de SmiLite. Hiermee bieden wij u de allernieuwste, meest geavanceerde technologie om uw tanden te bleken. De behandeling bestaat uit een bleekgel die geactiveerd wordt door een plasma lamp. De bleekgel en de plasma lamp zijn in Nederland alleen beschikbaar bij speciaal opgeleide consulenten van GP. Strak Contour Clinic is een van deze specialisten. De voordelen; het is de meest makkelijke, veilige en pijnloze methode. Hierbij garanderen we dat er geen schade aan het glazuur ontstaat in tegenstelling tot andere bleekmethodes zoals facings, etsen, slijpen en boren.

Hoe werkt Smilite?

De methode werkt op basis van een gel die 10% waterstofperoxide bevat en die geactiveerd wordt door laserlicht. In 2 maal 20 minuten wordt de natuurlijke witheid van de tanden teruggegeven met behulp van het blauwe laserlicht, die zorgt voor een snelle oxidatie van de gel. Het resultaat is snel en duurzaam en kan te allen tijde naar behoefte periodiek worden bijgehouden. (indien nodig één keer per half jaar of jaar). De perfecte manier om binnen 45 minuten uw tanden snel en veilig de natuurlijke witheid terug te geven. Uw zelfvertrouwen krijgt een enorme boost voor een uiterst betaalbare prijs.

Een stralende lach maakt u aantrekkelijk!


Strak Contourclinic | Buitenvoort 20 | 5706 GA Helmond | telefoon +31(0)492 43 23 23 | mail info@strakclinic.nl